VÅRA TJÄNSTER

FLYTTSERVICE

Vi erbjuder Er full flyttservice med packning, emballering, uppackning och flyttstädning. Allt efter era önskemål med vår högsta flexibilitet. Våra arbetare som hjälper Er med dessa tjänster har stor erfarenhet inom detta område. Du är helförsäkrad i alt du kontrakterar oss att utföra för dig.

Vi har full flyttservice på:

- Hus

- Lägenheter

- Kontor

- Företagslokaler

Vi utför:

- Vi utför packning och emballering

- Vi utför uppackning

- Vi demonterar och monterar möbler

- Vi utför bortförsel av icke önsvärda saker till soptipp

 

Allt efter era önskemål

TRANSPORT

Vi är den transportfirma som du letat efter. Varför kanske du undrar ??? Jo, vi gör inte bara flytt-transporter, vi åtar oss även transportkörning från vilken butik som helst hem till dig. Exempelvis möbler, vitvaror och tv-apparater. Om du vill transporterar vi också din gamla vara vart du vill.

 

Med oss får du ett proffessionellt flytt-transportföretag med 100% Garanti och försäkring. Kontakta oss gärna för offert och konsultation.

FLYTTSTÄDNING

Vi på Snabbflytten vänder oss till dig som av olika orsaker har möjlighet att genomföra en flyttstädning själv. När du anlitar oss för flyttstädning har du alltid 100% garanti på utfört arbete. Du sparar tid och kan ägna din tid till att komma iordning dit du flyttat. Du får till och med tid till en vätskepaus ! Vill du att vi räknar på vad en flyttstädning skulle kosta, kan du skicka en intresseanmälan eller kontakta oss.

Vårt mål är 100% nöjda kunder och det har vi genom att:

Vi är den flyttfirma med störst flexibilitet i hela Göteborg och det vi gör, det gör vi med full garanti. Ni som kund har största möjliga Garanti!

Kontakta oss

tel. 0736 31 80 33

Snabbflytten Göteborg

Göteborg

Vi jobbar runt:

och hela landet!